HOME

 

Huurvoorwaarden

Prijzen:
Alle prijzen op deze website zijn exclusief 19 % BTW en exclusief reis en bezorgkosten, tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen voorbehouden.

Reservering:
Activiteiten kunt u telefonisch reserveren. U ontvangt na reservering altijd een orderbevestiging via de mail. 
Enkele dagen voor het feest nemen wij telefonisch contact met u op om de afspraken nog eens door te nemen.

Annulering:
Bij annulering van activiteiten:
- wordt tot 1 maand voor de gebruiksdatum sowieso € 25,- exclusief 19% BTW in rekening gebracht.
- tussen 7 dagen en 1 maand voor de gebruiksdatum, wordt 50% van het huurbedrag volgens orderbevestiging in rekening gebracht.
- binnen 7 dagen voor de gebruiksdatum, wordt het volledig verschuldigde bedrag volgens orderbevestiging in rekening gebracht.
Als u de opdracht naar een andere datum verplaats binnen drie maanden vanaf het eerst besprokene, dan worden geen annuleringskosten in rekening gebracht.

Slechtweergarantie:
Wanneer u een springkussen heeft gehuurd en het is slecht weer ( flinke regensbuien of windkracht 4 of meer), dan krijgt u van ons een waardebon. Deze kunt u inwisselen wanneer het weer natuurlijk beter is.

Gebruiksvoorwaarden:
De verhuurder (Partyverhuur V.A.W.) is niet aansprakelijk voor schade aan en/of letsel door de gehuurde materialen tussen het moment van afhalen/bezorgen en het moment van terugbrengen/ophalen.
De materialen zijn niet verzekerd.
De huurder dient alle materialen schoon, correct ingepakt en onbeschadigd te retourneren. Kosten voor repareren, schoonmaken en/of herinpakken worden bij de huurder (diegene die de orderbevestiging ondertekend) in rekening gebracht met een minimum bedrag van € 50,- exclusief 19% BTW.

Verzorging/begeleiding/opzetten/afbreken van materialen:
Bij verzorging of begeleiding van uw evenement of het opzetten/afbreken van materialen berekenen wij € 27,50 per persoon per uur. Daarbij gaan wij er vanuit dat u voldoende stroom beschikbaar heeft, niet verder dan 25 meter vanaf onze elektrische apparaten.

Betaling/Borg/legitimatie:
Het verhuurbedrag en een borgsom van € 100,- dienen bij afhalen door u, of bezorging door ons, contant te worden betaald.
De borgsom krijgt u terug, als alle materialen compleet, schoon, onbeschadigd en netjes ingepakt ingeleverd zijn.
Bij het huren van materialen dient u zich te legitimeren d.m.v. een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs.

Aansprakelijkheid:
Partyverhuur V.A.W. ervaart geen aansprakelijkheid voor gevolgen van ontstane ongevallen e.d., welke kunnen voortvloeien uit het gebruik of vervoer van het materiaal. Partyverhuur V.A.W. is verder op geen enkele wijze aansprakelijk te stellen voor schade, diefstal of vermissing ten gevolge van huur van de materialen. Partyverhuur V.A.W. is niet aansprakelijk in het geval de gehuurde materialen niet aanwezig zijn buiten zijn toedoen of nalaten.

Alle genoemde prijzen zijn per dag ex btw !

Partyverhuur V.A.W. Assortiment